Mangler du investorer til din startup?

DanBAN er Danmarks Business Angel netværk, der matcher startups med investorer. Vi har mere end +350 aktive investorer, som gerne vil i kontakt med dig.

Vi samarbejder med

Gratis for startups

Det er altid uden omkostninger for startups at blive præsenteret for investorer og modtage en investering. DanBAN er en non-profit organisation, og vi er finansieret af vores medlemmer og samarbejdspartnere.

Kapitalstærke investorer

Alle vores investorer har min. 3 mio. i investerbar kapital, og den "ticket size" de kommer med er derfor højere end i andre netværk. Vores Business Angels kommer med stor branchespecifik viden og netværk.

1 mio. DKK om dagen

Vores medlemmer har foretaget hundredvis af investeringer i startups. Årligt investeres for 365 mio. kr. i danske og udenlandske startups – det vil sige at der gennemsnitligt investeres for 1 mio. kr. pr dag!

Se kommende pitch events

Det kigger vi efter...

 • Team

  Hvordan ser teamet ud i forhold til sammensætning, diversitet, kompetencer og erfaring fra tidligere. For investorerne er menneskerne bag altid det vigtigste!

 • Traction

  Hvad har I opnået i form af omsætning, softfunding eller pilotkunder? Kan I validerer at andre (end jer selv) er interesseret i produktet?

 • Skalerbarhed

  Hvor skalarbart er produktet? Kan det nemt sælges til en større mængde kunder eller kræver det manuelle salgsprocesser og håndtering?

 • Marked

  Hvad findes der af løsninger på markedet i forvejen og hvordan differentierer I jer i forhold til konkurrenterne? Er det et red eller blue ocean marked?

 • Terms

  Passer jeres forventninger til investeringsstørrelse og valuation til DanBAN? Og har I grundigt overvejet hvad investeringen skal bruges til?

Startups fortæller...

LalaToys
LalaToysDinesan Rasiah
Læs mere
"Vores investorer kommer med et sæt kompetencer som virkelig supplerer os godt. Vores mål er at gå fra vores nuværende Proof of conpcept fase med et par hundrede medlemmer til en Proof of Business fase som skal sikre +1000 medlemmer. Det er primært det investeringen går til – som er på lidt over 1 million kr."
The Syrup Company
The Syrup CompanyRoberto Ferro
Læs mere
"Hele processen foregik både professionelt og velplanlagt. Vi var virkelig taknemmelige for den høje kvalitet af business angels, vi blev introduceret for via DanBAN, og under pitch forløbet var alle spørgsmålene både konkrete og velmene og feedbacken brugbar. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet."
Farmbrella
FarmbrellaChristina Elgaard
Læs mere
"Det har været ekstremt lærerigt at få tilgang af de store kompetencer fra DanBan, og det tætte og intense samarbejde omkring investeringsrunden i efteråret har været med til at strømline organisationen til den videre vækstrejse. Vi er overbevist om, at Farmbrellas ambitiøse mål kan opnås, ikke mindst fordi vi nu har smart money med fra DanBan, og vi ser meget frem til også at gøre brug af syndikatets kompetencer i bestyrelseslokalet."
Olioli
OlioliNicolai Suwinai Nielsen
Læs mere
"Det har været super fedt at få DanBAN investorer ombord. Det har været en meget nem og smertefri proces.”
Sheer
SheerMads Ulrik Svendsen
Læs mere
"Selvom det er kort tid siden vi landede investeringen på 1.65 mio kr, kan vi allerede nu mærke at vi har fået en gruppe enormt kompetente investorer ombord, som vi hyppigt kan bruge som sparringspartnere. Det er en stor fornøjelse."
NABOFARM
NABOFARMJens Juul Krogshede
Læs mere
"I januar oprettede vi os på DanBAN og blev introduceret i DAnBANs nyhedsbrev. Det medførte, at vi på 24 timer fik 21 interesserede investorer. I februar lukkede vi investeringsrunden med to DanBAN syndikater med 10 investorer og 3 eksterne investorer"

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og svar nedenfor.

DanBAN-investorerne investerer typisk på et tidligt stadie i skalerbare startups med et godt team og stort potentiale. DanBAN har over 300 investorer, alle med forskellige investeringspræferencer. Vi anbefaler, at startups som minimum har en fungerende MVP, før det giver mening at ansøge.

Investorerne foretager typisk investeringer efter grundlæggere, venner og familie selv har finansieret opstarten, og før eller samtidig med den første venturekapitalrunde.

Nej. DanBAN er en non-profit organisation, og vi opkræver ikke procenter, administrationsgebyr eller henvisningsgebyrer. DanBAN finansieres af et årligt medlemskontingent fra vores medlemmer og partnere.

DanBAN underskriver som udgangspunkt ikke NDA’ere. Derfor er det vigtigt, at du ikke deler dybt fortrolige oplysninger, når du uploader dit materiale via vores platform StartupIncluder. Det kunne f.eks. være tekniske detaljer om jeres teknologi, der vurderes at kunne være patenterbare.

Bliver jeres startup udvalgt til at pitche til et af vores pitch events, vil du blive opfordret til at sende et opdateret pitch deck direkte til en af vores Investor Relations Managers via e-mail. Dette materiale vil kun blive vist på en skærm til selve pitch eventet og således ikke delt elektronisk med deltagerne uden jeres forudgående samtykke.

DanBAN organiserer pitch events og formidler kontakt mellem startups og de investorer, som er interesserede i en videre dialog med det respektive startup. Derudover hjælper sekretariatet i DanBAN gerne med at finde lokaler til mødet mellem startup og investorer. Når kontakten er skabt, bidrager DanBAN kun, hvis startuppet eller investorerne finder det nødvendigt.

Vi anbefaler ikke specifikke typer af investeringer, og vi driver ikke en fond for DanBAN investorerne. Medlemmer af DanBAN træffer deres egne investeringsbeslutninger og investerer deres egen individuelle kapital direkte i startups. Det er også op til virksomhederne og investorerne selv at strukturere ethvert rådgivende samarbejde eller bestyrelsesforhold, som de må finde passende.

15.15: Check-in
15.30: Værtsindlæg & velkommen (Ny lokation ved hvert event)
15.50: 3 pitches + Q&A
16.30: Pause og netværk
17.00: 3 pitches + Q&A
17.30: Let anretning, vin og netværk.

Bemærk: alle andre startups, som skal pitche, er også tilstede under din præsentation.

 1. Klik på “ansøg investering” og udfyld skemaet. 
 2. Hvis vi er et “match”, skal I efterfølgende indsende pitch deck og øvrig information.
 3. Vi kigger på jeres ansøgning inden for 10 dage.
 4. Vi udvælger startups til et online møde/dialog.
 5. Vi udvælger herfra startups til et fysisk pitch event foran vores investorer.
 6. Hvis der er interesserede investorer, opsætter vi et møde på to timer, hvor I kan lære hinanden bedre at kende.
 7. Herfra er det op til jer og investorerne at blive enige om en investering.

Vi videregiver ikke kontaktoplysninger på vores investormedlemmer. Hvis du ansøger via Dealum, har investorerne mulighed for at kontakte dig, såfremt de er interesserede. Hvis du bliver udvalgt til at pitche til vores månedlige pitch event, vil du komme i kontakt med de fremmødte investorer.

Vi videregiver ikke kontaktoplysninger på vores investormedlemmer. Hvis du ansøger via Dealum, har investorerne mulighed for at kontakte dig, såfremt de er interesserede. Hvis du bliver udvalgt til at pitche til vores månedlige pitch event, vil du komme i kontakt med de fremmødte investorer.

Medlemmerne af DanBAN foretager på frivillig basis hele due diligence-processen. Af og til med juridisk rådgivning. Der udvælges som oftest en lead angel, som varetager due diligence og en eventuel bestyrelsespost i virksomheden. Han/hun rapporterer tilbage til gruppen (i tilfælde af syndikering), altså er der kun én investor eller to (hvis det giver mening), som er i kontinuerlig dialog med virksomheden.

Der er ca. 35-60 investorer tilstede til DanBAN pitch events + de 5-7 startups, som skal pitche på dagen. DanBAN pitch event er kun for medlemmer, udvalgte startups og få inviterede gæster.

Er vi et match?

Udfyld skemaet og se om I kan søge en investering gennem vores netværk af Business Angels.

1. Startup ansøgning