Danse-appen Boogiz henter kapital fra DanBAN syndikat

Boogiz on the stage - Maja
Del på Linkedin

Boogiz har fået stærke DanBAN investorer med ombord, og sætter nu skub i videreudvikling og vækst af deres platform!

Med den nye kapitalindsprøjtning skal Boogiz videreudvikle og vækste deres danse-app.

Vi har talt med founder, Maja Juel Hansen, og hørt om forløbet hos DanBAN samt fået indblik i, hvem Boogiz er og hvad den nye kapital skal anvendes til.  

Boogiz stemningsvideo fra DanBAN pitch event

Boogiz er en unik og mobningsfri platform

Boogiz er en app, der guider brugeren til at skabe og lære at danse bedre, ved hjælp af en digital avatar. Boogiz giver brugeren et virtuelt træningslokale, og efterfølgende har de mulighed for at vise dansen i den virkelige verden.

Avataren, Boo, gør det muligt at sammensætte sin egen unikke dans, som byder på flere hundrede professionelle trin i forskellige stilarter og niveauer. Brugeren kan samtidig vælge musiknumre, som automatisk tilpasser sig den unikke dans. Når brugeren er tilfreds med sin dans, kan den deles på Boogiz’s egen platform, hvor det også er muligt at følge andre brugere og se deres danse.

Boogiz er et unikt danseværktøj til at lave content/videoer af sin dans. Appen adskiller sig især ved at være lovlig for børn. Det er kun muligt at give positiv feedback og Boogiz har stort fokus på at være en mobningsfri platform.

Hvem er teamet bag Boogiz

Teamet bag Boogiz består af founder Maja Juel-Hansen og Magnus Andreassen (CTO). De mødtes tilbage i 2019, da Maja Juel-Hansen lavede en dansk uddannelses applikation, Dance Creator, og i den forbindelse søgte hun en CTO til at skabe en international version af Dance Creator.

Efter et succesfuldt indledende forløb, hvor Magnus havde udviklet på en prototype, så besluttede Maja og Magnus sig for, at de skulle samarbejde. Magnus Andreassen har erfaring fra andre startups, og har især arbejdet meget med consumer apps.

Maja Juel-Hansen har en helt anden baggrund. Hun er nemlig Cand. Scient. Humanfysiologi, har 20 års erfaring som professionel danser og underviser, og står bag den succesfulde Dance Creator uddannelses applikation, som blandt andet er brugt af Gyldendal, Skole OL, Dansk Skoleidræt m.fl.

Fra uddannelses-applikation til danse app

Den første udgave af Dance Creator danse applikationen blev finansieret af founder, Maja Juel-Hansen.

I perioden fra 2019 til 2020 søgte Maja efter kapital og investorer til at videreudvikle Dance Creator konceptet fra en dansk uddannelses-applikation til et consumer produkt, som henvender sig til et globalt publikum.

I slut 2020 lykkedes det at få en investor med ombord til videreudvikling af Dance Creator konceptet. DanBAN-medlem og Business Angel, Poul Carstensen, trådte ind som investor og i 2021 havde Boogiz færdigudviklet Version 1 af sin app – indenfor budget. I 2022 begyndte teamet endnu engang at søge kapital til videreudvikling af Boogiz Dance Creator. De blev inviteret til at pitche ved et DanBAN Pitch event og i juni 2022 blev investeringsrunden lukket, med hjælp fra DanBAN

“DanBAN medlem, Poul Carstensen er vores nuværende investor og aktivt DanBAN-medlem, så det var naturligt for os at kontakte DanBAN med henblik på at få mulighed for at pitche foran deres investorer.”

Hvad har processen været fra pitch til investering?

Vi lukkede investeringsrunden i Juni 2022, så det er stadig helt nyt. Vi er startet på de nye test, analyser og udviklingsaktiviteter og forløbet har været rigtig godt.

Mødet med DanBANs Investor Relations Managers var en god hjælp til at få indsigt i målgruppen, således at præsentationen er målrettet og relevant for investorerne. Processen fra deltagelse på pitch eventet til at en lukket aftale, har båret præg af kvalifikation, tillid og stor positivitet fra alle parter.

Vi planlægger at rejse mere kapital om 12-18 måneder. Udviklingsbehovene i Boogiz vil gennemgå meget store forandringer i den kommende periode og i fremtiden vil vi søge investorer og Venturefonde, som kan hjælpe Boogiz videre på rejsen, i forhold til værdifuld viden, netværk og kompetencer.

Hvilke råd vil I give til andre startups, som søger funding?

Din egen tro på dit produkt og lyst til at arbejde med det, vil højest sandsynligt blive sat på prøve i din rejse for at rejse kapital. Processen kan være enormt tidskrævende og personligt udfordrende. Jo længere du kommer, desto mere er der på spil. Vær derfor klar på at bruge både tid og fokuseret energi i alle dele af processen. 

Fortæl om dit produkts styrker og svagheder. Vær ærlig overfor de mennesker der skal investere i DIG! 

Søger din startup kapital?

Læs om mulighederne og ansøg om investering.

Del på Linkedin

Flere nyheder