EBAN TV

EBAN TV er en video platform der minder om NETFLIX – men med den store forskel, at alt indhold på EBAN TV er relateret til Business Angels og startups. Det er den første og eneste platform udelukkende med video-indhold til denne målgruppe. 

EBAN TV tilbyder et stort udvalg af videoer, lige fra workshops, webinars, tidligere events og meget andet. Men vi kan anbefale at tage et kig på “Masters of Angel Investing”, som er en serie af interviews med nogle af de mest succesfulde europæiske Business Angels. Hver uge kommer der en ny episode og der er meget læring at hente.

Hvis du er medlem af DanBAN og gerne vil have adgang til indholdet, skal du henvende dig til DanBAN sekretariatet ved at klikke på “få adgang”. Derefter sender vi dig login info. Derefter logger du ind på EBAN TV her.

EBAN Academy

EBAN Academy tilbyder den sidste nye viden og best practice til Business Angels omkring investering i startups. Om du er en rutineret eller grøn investor spiller ingen rolle – EBAN Academy er for alle uanset niveau og erfaring. 

Læs mere om EBAN Academy her.

EBAN har i samarbejde med medlemsorganisationerne udviklet fire uddannelsesspor:

  • EBAN Accelerator (5-dags forløb): Lær alt om angel investing og foretag din første investering i en af de startups der pitcher under eventet.
  • EBAN Explore: The EBAN Explore Programme giver dig mulighed for at besøge og udforske et lokalt iværksætter- og investeringsmiljø i et nyt Europæisk land hvert år.
  • EBAN TV: Se interviews med Europas bedste Business Angels, webinars, workshops og best practice.
  • EBAN Specials: EBAN udvikler unikke workshops indenfor særlige emner.
 

EBAN knowledge Center

EBAN har leveret dokumentation, statistikker, guides og papers af høj kvalitet til dets medlemmer i mange år. På denne side kan du bl.a. finde guides til Angel Investing, industrirapporter, guides til startups og forskellige dokumenter – bl.a. forslag til term sheets og meget andet.

Klik her for at se indholdet på EBAN Knowledge Center

EBAN - European Business Angels Network

Indhold: EBAN TV, Academy og Knowledge Center
Dato: Løbende
Sted: Online
Pris: Gratis for DanBAN medlemmer

Tilmeld dig EBAN’s uddannelsesunivers

7. EBAN (#11)