Byg på din viden med DanBAN's omfattende uddannelsestilbud

DanBAN har et stort uddannelsestilbud målrettet Business Angels. Nogle uddannelser faciliteres af vores egne erfarne medlemmer og partnere, mens andre uddannelser faciliteres af eksterne specialister eller professorer.

DanBAN's fire uddannelsesspor

Business Angels

Angel Program by DanBAN

Det kræver øvelse at komme i gang som business angel. Gennem Angel Program tages du gennem seks moduler som klæder dig på til livet som Business Angel. Programmet faciliteres af de mest erfarne undervisere indenfor investeringsområdet. Pris inkl. ét års medlemsskab: 23.500 DKK ex. moms

DanBAN Academy

På vores Academy underviser erfarne medlemmer samt samarbejdspartnere i alt fra IP Due Diligence til ejeraftaler og exit-strategier. Alt indhold lægges tilgængeligt i et stort online arkiv, så du altid har den nyeste viden lige ved hånden. Pris for medlemmer: Gratis

Bestyrelsesuddannelse

I samarbejde med CBS Besty­relsesuddannelserne har DanBAN udviklet en bestyrelsesuddannelse for business angels. Uddannelsen baserer sig på viden og erfaringer om bestyrelsens væsentligste opgaver, problemstillinger og dilemmaer i startup og scaleup virksomheder. Pris for medlemmer: 16.500 kr.

EBAN

Gennem DanBAN's søsterorganisation Eban kan vi tilbyde vores medlemmer et stort uddannelsesunivers i form af investeringsguides, Eban TV, dokumenter og publikationer. Pris for medlemmer: Gratis

Angel Program by DanBAN

Det kræver øvelse at komme i gang som Business Angel. Gennem Angel Program tages du gennem seks moduler som klæder dig på til livet som Business Angel. Programmet faciliteres af de mest erfarne undervisere inden for investeringsområdet.

Pris inkl. ét års medlemsskab: 26.000 DKK ex. moms

DanBAN Academy

På vores Academy underviser erfarne medlemmer samt samarbejdspartnere i alt fra IP Due Diligence til ejeraftaler og exit-strategier. Indholdet er tilgængeligt i et stort online arkiv, så du altid har den nyeste viden lige ved hånden.

Pris for medlemmer: Gratis

Bestyrelsesuddannelse

I samarbejde med CBS Besty­relsesuddannelserne har DanBAN udviklet en bestyrelsesuddannelse for Business Angels. Uddannelsen baserer sig på viden og erfaringer om bestyrelsens væsentligste opgaver, problemstillinger og dilemmaer i startup- og scaleup-virksomheder.

Pris for medlemmer: 18.500 kr.

Eban

Gennem DanBAN’s søsterorganisation Eban kan vi tilbyde vores medlemmer et stort uddannelsesunivers i form af investeringsguides, Eban TV, dokumenter og publikationer.

Pris for medlemmer: Gratis