Uddannelse

DanBAN har et stort uddannelsestilbud målrettet Business Angels. Nogle uddannelser faciliteres af vores egne erfarne medlemmer og partnere, mens andre uddannelser faciliteres af eksterne specialister eller professorer. 

Vores uddannelser

Business Angels

Angel Program by DanBAN

6 moduler som klæder dig på til livet som Business Angel.

DanBAN Academy

Undervisning af erfarne undervisere i alt fra IP Due Diligence til ejeraftaler og exit-strategier.

Bestyrelsesuddanelse

Uddannelsen tager særligt udgangspunkt i bestyreksens opgaver, problemstillinger og dilemmaer i startup og scale-up virksomheder.

TT38 - Human due diligence

Samarbjede om TT38 personlighedstest og undervisning i "Human Due Diligence".

EBAN

Et stort uddannelsesunivers i form af investeringsguides, Eban TV, dokumenter og publikationer.

Angel Program by DanBAN

Det kræver øvelse at komme i gang som business angel. Gennem Angel Program tages du gennem seks moduler som klæder dig på til livet som Business Angel. Programmet faciliteres af de mest erfarne undervisere indenfor investeringsområdet.

Pris inkl. ét års medlemsskab: 23.500 DKK ex. moms

DanBAN Academy

På vores Academy underviser erfarne medlemmer samt samarbejdspartnere i alt fra IP Due Diligence til ejeraftaler og exit-strategier. Alt indhold lægges tilgængeligt i et stort online arkiv, så du altid har den nyeste viden lige ved hånden.

Pris for medlemmer: Gratis

Bestyrelsesuddannelse

I samarbejde med CBS Besty­relsesuddannelserne har DanBAN udviklet en bestyrelsesuddannelse for business angels. Uddannelsen baserer sig på viden og erfaringer om bestyrelsens væsentligste opgaver, problemstillinger og dilemmaer i startup og scaleup virksomheder.

Pris for medlemmer: 16.500 kr.

TT38 - Human due diligence

Gennem vores partner Talents Unlimited er DanBAN frontløbere på “human due diligence”. Når man investerer i startups er det ofte teamet man investerer i – TT38 testen kan anvendes til at analysere og sammensætte det optimale team.

Pris for medlemmer: Gratis

Eban

Gennem DanBAN’s søsterorganisation Eban kan vi tilbyde vores medlemmer et stort uddannelsesunivers i form af investeringsguides, Eban TV, dokumenter og publikationer.

Pris for medlemmer: Gratis