Sådan kommer din startup i betragtning, til at modtage funding via DanBAN

 

Vi har nedenfor lavet en beskrivelse af udvælgelsesprocessen hos DanBAN. Den gælder fra en startup har indsendt en ansøgning, til feedback samtale, eventuel deltagelse til pitch-event og til en investering. Udvælgelsesprocessen er illustreret i 6 trin nedenfor:

1. Ansøgning
For at komme i betragtning til en investering, skal I uploade jeres case via. vores dealplatform, Dealum. Her beder vi om nogle informationer omkring jeres virksomhed samt et pitch deck. Ansøg her.

2. Pre-screening
Lever jeres startup op til vores kriterier, vil I på vores online platform blive gjort synlige for vores medlemmer i DanBAN. Herefter kan vores medlemmer (investorer) selv tage kontakt til jer.

3. Feedback møde med Investor Relations Manager
Udover at være synlige for vores netværk, så vil I blive inviteret til en indledende møde med en af vores Investor Relations Managers. Vi udvælger løbende startups til vores mange pitch events.

4. Pitch Event
Ca. 1-2 gange om måneden afholder vi et pitch event (både fysisk og online) hvor 4-6 startups får mulighed for at præsentere deres case for vores medlemmer (investorer).

5. Due Diligence
Hvis I modtager interesse fra vores medlemmer efter vores pitch events, så starter en Due Diligence proces, hvor investorerne vil stille yderligere spørgsmål og skabe sig en bedre forståelse for jeres virksomhed. Oftest udvælgelse 1-2 medlemmer (investorer) til at drive processen, også selvom flere er interesseret.

6. Investering
Hvis due diligence processen udfald er positiv, så gennemføres investeringen. 🎉