Videointerview med Peter Bo, Senior Manager / Business Angels, fra Vækstfonden

Vækstfonden
Del på Linkedin

Vi mødte Peter Bo, Senior Manager hos Vækstfonden, og fik en snak omkring vores samarbejde gennem årene – hvordan vi i mange år har hjulpet hinanden, styrket business angels i deres virke, men selvfølgelig også hvordan vi sammen kunne ruste startups da Covid-19 ramte os.

Under Covid-19 blev DanBAN en af de store spillere i Vækstfondens ‘Business Angel Matching-lån’, som sikrede startups millioner under krisen. Faktisk var vores DanBAN medlemmer meget aktive i denne periode, og de investerede 365 mio ind i det danske vækstlag i 2020.

Det vil sige 1 mio. om dagen, 1 virksomhed om dagen!

Det har været nogle aktive og effektive år sammen med Vækstfonden, og vi sær frem til mange sammen, hvor vi sammen vil nå ud i alle krogene i Danmark, og styrke relationen yderligere mellem startups og Business Angels.

Steen Ulf Jensen, medlem af DanBAN, som har taget brug af BA-matching lånet og forklarer her fordelene:

“Adgangen til Vækstfondens BA-matching lånefacilitet har for mig betydet, at vi enten har kunne forlænge runway eller sætte mere kul under kedlerne, når vi rejser kapital, uden at udvande founders. For founders har lånet den fordel, at de ikke hæfter personligt. For os business angels er fordelen, at man ikke skal igennem en godkendelsesproces på det enkelte lån, fordi man trækker på en tildelt ramme. Så det er hurtigt og smidigt. Og så har det i øvrigt givet et inbound dealflow fordi Vækstfonden synliggør dem, der har fået “ekstra kræfter”.

Se hele video interviewt her.

Del på Linkedin

Flere nyheder