DanBANs Annual Member survey 2021 shows +11% increasing of investment to 404 mio. DKK.

Danish business angels-medlemsundersogelse-2021
Del på Linkedin

For nyligt kunne DanBAN offentliggøre resultaterne fra en omfattende medlemsundersøgelse, som samler besvarelser fra samtlige medlemmer. Medlemsundersøgelsen – som kan læses her – viser flotte resultater for 2021.

Formand Jesper Jarlbæk udtaler:

“I 2020, det første Covid-år præsterede vi et kæmpe spring i investeringerne på 42% ift. det foregående år. Noget uventet, men rigtig glædeligt for vækstlaget. Ovenpå det spring var det glædeligt at se, at ikke alene fastholdt vi niveauet; Vi øgede det med 11% til 404 mio. kr.

Til gengæld faldt beløbet lånt af porteføljeselskaberne fra Vækstfonden fra 320 mio. kr. til 148 mio. kr. Dette var helt forventeligt, eftersom 1+3 ordningen introduceret i 2. kvartal 2020 faldt bort.

Jeg kan dog konstatere, at DanBAN’s porteføljeselskaber har stået for over 50% af det samlede lånebeløb. Altså mere end alle andre netværk og alle private investorer udenfor netværk tilsammen. Man plejer at sige, at den synlige del af BA-markedet er på 10% i Europa. Så føromtalte 50+% alene i vores netværk viser noget om DanBAN’s unikke styrke.

Vi nåede i 2021 desuden op på mere end 800 porteføljeselskaber.”

Se hele medlemsanalysen her

Del på Linkedin

Flere nyheder