DanBAN indgår nyt partnerskab med Charter Five, som skal skabe vækstmuligheder for nye virksomheder og brands

Del på Linkedin

Landets største netværk for investorer, Danish Business Angels, indgår partnerskab med Charter Five som med sin scenarietilgang er dybt specialiseret i at skabe vækstmuligheder for nye virksomheder og brands.

Coronakrisen sætter kendte markedsdynamikker ud af spil og kundebehov ændres radikalt. Det har mange konsekvenser, men helt grundlæggende øger det kompleksiteten i som startup at finde product-market fit. Den i forvejen væsentligste grund til at startups fejler ifølge CB Insights. Det stigende behov for at entrere markedet med størst mulig kraft får Charter Five til at indgå partnerskab med Danish Business Angels.

”Charter Five bringer helt nye kompetencer til DanBANs partnergruppe. Med udgangspunkt i forretningsstrategi, digital innovation, design og branding, udvikler vi vækstmuligheder for nye virksomheder og brands. Vores tilgang er udvikling af scenarier der giver større vished for product-market fit og skaber grundlag for skalering og vækst. Det ser vi et markant øget behov for som følge af Coronakrisen, og den metode og erfaring vil vi gerne dele med DanBANs medlemmer” udtaler Bjørn Stene, Partner hos Charter Five.

”Som brand consultancy, bringer vi mere ”bløde” kompetencer i spil når man som startup skal definere sin brandposition og markedsrelevans. Derfor trækker vi som noget ret unikt på empati, kreativitet og forestillingsevne når vi bygger vækstscenarier. Man kan ikke regne sig frem til en stærk fremtidig brandposition. Den skal skabes med størst mulig empati for kunderne og en velkalibreret forestillingsevne for hvordan verden, marked og kunder bevæger sig.” Bjørn Stene.

Partnerskabet tager også et helt konkret udgangspunkt i ønsket om at give noget tilbage til startup- og venture industrien fortæller Bjørn Stene:

”Med et strategisk fokus på nye virksomheder er partnerskabet en oplagt mulighed for os til at styrke vores rolle i iværksættermiljøet. Udover at henvise relevante kunder til DanBAN netværket vil Charter Five også bidrage til vurderingen af indkomne cases samt investere i interessante cases. Enten alene eller samme med andre medlemmer af foreningen.”.

Hos DanBan glæder formand Jesper Jarlbæk sig også over partnerskabet.

”Vi er meget glade for at have fået Charter Five som ny partner i DanBan. De bringer noget helt nyt til bordet som vi ikke tidligere har kunnet tilbyde vores startups og business angels, men som er højaktuelt i en tid med så store forandringer. Derfor ser jeg meget frem til et langt og værdiskabende samarbejde.”

Del på Linkedin

Flere nyheder