DanBAN PARTNER

COWORKING PLUS

Coworking Plus er et kontorfællesskab i hjertet af Odense. Coworking Plus har skabt et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø hvor du kan trives, netværke og udvikle din virksomhed - uden at tænke på alle de trivielle opgaver der følger med et til et kontor.

Hvem er Coworking Plus?

Coworking Plus’ faciliteter er designet til at imødekomme dine behov som iværksætter, freelancer eller virksomhedsejer. Fra moderne kontorlokaler til fleksible arbejdsstationer tilbyder de forskellige arbejdsområder, der passer til enhver virksomhedsstørrelse. Uanset om du har brug for et kontor hvor du kan lukke døren og arbejde fokuseret, en fast plads i vores åbne og lyse lokale med rig mulighed for ping-pong og samarbejde på tværs af virksomheder og brancher, et mødelokale til vigtige præsentationer og møder, eller et selskabslokale til din workshop eller reception, så har Coworking Plus de rette rammer til dig.

Siden 2014 hvor kontorfællesskabet blev etableret har vi erfaret at det er fællesskabet og samarbejdet der driver væksten og succesen for mange af Coworkerne. Coworking-fællesskabet er nemlig fyldt med ambitiøse og talentfulde personer, der brænder for at dele viden, støtte hinanden og skabe nye muligheder.

Coworking Plus tilbyder også en bred vifte af events, workshops og netværksaktiviteter, der giver dig mulighed for at udvide dine færdigheder, lære af eksperter og møde ligesindede mennesker. Målet er at skabe et dynamisk miljø, hvor du kan lære, udvikle dig og opbygge meningsfulde forbindelser, helt uden at forlade arbejdspladsen.

VI SES PÅ COWORKING PLUS I ODENSE


Bliv en del af Coworking Plus-fællesskabet, og oplev fordelene ved at arbejde sammen med andre passionerede mennesker. Uanset om du har brug for et sted at starte din virksomhed, ønsker at udvide dit netværk eller bare søger et inspirerende arbejdsmiljø, så kan Coworking Plus hjælpe dig på din rejse.

Derfor samarbejder vi med DanBAN

Styrker økosystemet

Vi opnår gode synergier ved at afholde fælles events.

Fælles events

Vi afholder fælles events, herunder pitch events, uddannelse mv.

Sparring og dealflow

Vi deler erfaringer og dealflow for at sikre gode investeringer.

Sådan hjælper denne Partner

Rådgivning til vækst

Skriv om rådgivning her

Sparring og input

Vi opnår gode synergier ved at afholde fælles events.

Styrkelse af økosystemet

Vi opnår gode synergier ved at afholde fælles events.

Styrkelse af økosystemet

Vi opnår gode synergier ved at afholde fælles events.

Looking for funding?

Then apply to get funding at DanBAN. Click this button.

Are we a match?

Fill in the form and see if you can apply for an investment through our network of Business Angels.

1. Startup ansøgning