Sådan så det ud, da DanBAN mødte Danish Tech Challenge finalisterne

Del på Linkedin

Vi har i DanBAN længe haft et ønske om, at give vores medlemmer muligeden for, at møde og eventuelt investere i de repræsenterede hardware startups ved Danish Tech Challenge. Det var derfor med stor begejstring, da vi afholdte vores første pitch event i samarbejde med DTU Science Park, som endte med en imponerende stor interesse fra de fremmødte Business Angels.

Torsdag d. 22 februar afholdte DanBAN for første gang sit månedlige pitch event, i samarbejde med DTU Science Park, hvor ca. 45 DanBAN-medlemmer mødte op, for at lytte til virksomhedspræsentationer og møde Danish Tech Challenge finalisterne.

Formatet er simpelt, ti DTC-virksomheder og en gruppe af business angels samles. Hver virksomhed fik fem minutter til at pitche efterfulgt at en kort spørgsmålsrunde. Første levende billede på scenen var Steen Donner, CEO ved DTU Science Park, som bød de fremmødte investorer og spændte virksomheder velkommen i arenaen.

Næste og vigtigste punkt på dagsordenen var de ti DTC finalister, som hver især fik fem minutter til at pitche deres ide, forretningsmodel, team, pre-money samt hvilken størrelse funding de søgte.

Efter alle ti iværksættere havde været på scenen, blev de bedt om at forlade lokalet, så de interesserede investorer kunne tale åbent om hver af de præsenterede cases. I modsætning til vores tidligere pitch events, afholdte Kim Tosti, Business Angel og vært en live afstemning med en klassisk, men dog effektiv håndsoprækning.

Live afstemningen resulterede i min. tre tilkendegivelser fra de fremmødte Business Angels, som gerne ville agere lead angel på tre forskellige cases. Som Kim Tosti pointerede under afstemningen “der sker ikke nogen investering uden en lead angel”.

Forhandlingerne er i gang, og tiden må vise hvilke af de fremmødte virksomheder, der får én eller flere Business Angels med ombord. Vi kan dog afsløre, at Rosenby Engineering, vinder af Danish Tech Challenge allerede har fået en stor gruppe af DanBAN-medlemmer med på deres iværksætter-rejse.

Der skal afslutningsvis lyde et stort tak til aftenens værter, Steen Donner, CEO ved DTU Science Park og Kim Tosti, Business Angel. Ligeledes et stort tak til aftenens hovedpersoner, og deres virksomheder; AqumiRosenby EngineeringAerofitHeliacSpace InvadersAudientescphnano.comOCTLIGHTmedtrace.dk og spectroinlets.com.

Del på Linkedin

Flere nyheder