Løvens Hule sagde nej til Dately, Engle fra DanBAN sagde ja

dately
Del på Linkedin

Løvens Hule sagde nej til Dately, Engle fra DanBAN sagde ja. 

“Dately konceptet er en genial ide. Selvfølgelig skal vi også have et månedligt abonnement på en “kæreste boks”, ligesom vi i en travl hverdag også får leveret måltidskasser og andre produkter til vores husdør.” Peter Harder, DanBAN investor og lead-angel.

Til et DanBAN pitch event i 2021, blev Nicolai Mazur mødt med en overvældende interesse fra DanBAN investorer som straks så muligheden i Dately. Gennem en grundig udvælgelsesproces blev DanBAN investor-teamet samlet, og har nu lead-angel Peter Harder i spidsen samt Lars Neupart, Christian Bjerre Kusk og Kræn Østergård Nielsen. Det har været vigtigt for Nicolai Mazur, founder af Dately, at få kloge penge om bord, og de helt rigtige person profiler med på vækst-rejsen.

Peter Harder fortsætter:

“Jeg var ikke i tvivl, da jeg havde set Nicolai pitche, og udover den gode ide, så er Nicolai super dedikeret og har hovedet fyldt med ideer til Dately. Der er også kommet gode folk ombord, og sammen med investor teamet er jeg sikker på, at vi får sat Dately på landkortet, og på sigt ikke kun det danske.”

Nicolai Mazur startede Dately for et års tid siden under den første lock-down, og som så mange andre, manglede han alternativer til en god date aften, og her kom ideen til Dately. En ide som hurtig blev til en hurtigvoksende abonnement virksomhed. Vi var nysgerrig på hvordan rejsen har været, og hvilke erfaringer der er gjort undervejs.

1. Hvad er Dately, og hvad gør konceptet unikt?

Dately er en abonnements virksomhed, som leverer en date-night i en box. I hver box er det et tema, og indeholder goodies, samtalekort, opskrifter, playliste, spil og sætter dermed rammerne om en hyggelig og romantisk date derhjemme. Hver boks er unik, og skabt i samarbejde med par-coaches og andre specialister, som understøtter det rum der bliver skabt, hvor et rum hvor man kan kigge hinanden i øjnene.

2. Hvem er teamet bag Dately?

Nicolai Mazur startede som founder af Dately i december 2020, men på kort tid er teamet vokset til i alt fire personer, som sidder med forskellige områder og kommer med forskellige baggrunde, og kompetencer. Nu er teamet styrket på alle paramentre, som løfter en anden kvalitet.

3. Hvordan har vækst-rejsen været fra idé start til i dag? 

Ideen til Dately startede under første corona lock-down. Følelsen af at være “buret inde” i lejligheden resulterede i opfindsomme dates derhjemme. Pubcrawl i stuen, med flaske øl og quiz. Det var igen blevet sjovt at ‘dresse’ sig op, og invitere sin kæreste ud. Det blev kort tid efter testet på venner og familie, der alle synes det var sjovt og romantisk, og stille og roligt rulle Dately i gang. Timingen var perfekt, da Danmark på dette tidspunkt var i ‘full lock down’. I start af 2021 begyndte vækst-rejsen for alvor, og i maj måned 2021 var Dately blevet en abonnent virksomhed.

4. Hvordan og hvornår kom Dately i kontakt med DanBAN?

DanBAN har altid været på radaren, også før Dately blev til en realitet. Men da der skulle rejses penge, søgte Nicolai alle muligheder for investering, og endte med at medvirke i Løvens Hule, hvor løverne takkede nej. Herefter måtte der jages andre veje til en kapitalindsprøjtning, og DanBAN kom i spil. Til et DanBAN pitch event i 2021, blev Nicolai mødt med en overvældende interesse fra DanBAN investorer som så samme mulighed med dates på abonnement.

Efterfølgende valgte Nicolai at mødes og drikke kaffe med omkring 20 DanBan medlemmer, og så gik udvælgelsen i gang.
Da business angel-teamet var fundet, bestående af lead-angel Peter Harder samt Lars Neupart, Christian Bjerre Kusk, Kræn Østergård Nielsen, blev det digitale bureau Signifly også med investor. Det har været vigtigt at få kloge penge om bord, og de helt rigtige person profiler.

5. Hvilke råd vil I give til andre startups som søger funding, og som er på vækstrejse?

Start i god tid, det tager altid længere tid end man regner med. Husk at få investorer med om bord som du personligt kan arbejde med i det lange løb. Mærk efter, gå efter kloge penge og gode værdier.[/vc_column_text][image_with_animation image_url=”6108″ alignment=”center” animation=”Fade In” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][vc_column_text]

Lead angel Peter Harder og Founder af Dately Nicolai Mazur

Foto af chris1million

Fik du set da Michael Hansen, DanBAN’s CEO, interviewer Nicolai Mazur direkte efter han havde været på scenen, og pitche foran vores medlemmer?

Se eller gense den her:

Læs mere om hvordan din startup kommer i betragtning, til at modtage funding via DanBANLæs her.
Del på Linkedin

Flere nyheder