Hococo rejser $2.7 mio. i Seed-runde med DanBAN i ryggen

Hococo
Del på Linkedin

Hococo har fået en kapitalindsprøjtning på $2.7 mio. i seed-runde.

I sommeren 2020 investerede et syndikat fra Danish Business Angels i hococo, der er en alt-i-én IT ejendomsplatform, der forbinder lejere og udlejere. Nu har hococo rejst $2.7mio i seed-runde!

Hococo effektiviserer driften af lejemål, hæver serviceniveauet og skaber mere tilfredse og loyale lejere. Siden teamet pitchede til et online DanBAN pitch event i 2020 er det gået stærkt for dem. Platformen anvendes nu i mange store udlejningsejendomme og flere er på vej. Selskabet, der blev etableret i 2018, er allerede godt på vej til at blive en vækstkomet, og derfor er det lykkedes at rejse et tocifret millionbeløb til den videre vækstrejse ved at udvide investorkredsen med Clausen Engineering.

“Vi tror på, at der er et kæmpe hul i markedet, og vi vil være markedsledende omkring service og kommunikation indenfor professionel udlejning.” udtaler William Shaw, adm. direktør og medstifter af hococo.

Bestyrelsesmedlem og repræsentant for DanBan’s syndikat Jens Birch Nielsen tilføjer:

”Vi ser et stort potentiale i hococo teamet og deres unikke produkt, og de første udenlandske kunder er nu også på vej ind. Derfor skal den nye kapital bruges til at udvide teamet, videreudvikle løsningen samt internationalisere virksomheden.”

 

Læs mere om hvordan din startup kommer i betragtning, til at modtage funding via DanBAN.

Del på Linkedin

Flere nyheder