Gevinsten for startups med en NAP investering

Del på Linkedin

Med Nordic Angel Programme (NAP) får startups mulighed for at pitche deres case ikke kun for kloge penge, men for angels der har gennemgået best practices indenfor termsheets, kontrakter, evaluering og meget mere.

Søger du investering fra erfarne Business Angels med forståelse for skalerbar teknologi og vækst?

Op til 250.000€ vil blive investeret i et eller flere startups i forbindelse med den første udgave af Nordic Angel Programme i Danmark. Se de deltagende investorer her.

Gevinsten ved en cross-border investering

Syndikering på tværs af landegrænser sker sjældent, men kan være en stor konkurrencemæssig fordel for det enkelte startup.


“Angel investeringer er typisk meget lokale. Vi må øge størrelsen på investeringer til et niveau på linje med regioner som London og Silicon Valley. Uden større investeringer bliver det svært for nordiske startups at komme igennem på det globale marked,” forklarer Claes Mikko Nilsen, der er Head of Nordic Angel Programme.

Med en gruppe business angels, der har et internationalt netværk samt adgang til erfaring og best practice, øges chancen også for at vinde på det globale marked.

Funding, internationalisering og trænet investorkreds

Et eller flere startups kan modtage op til 200.000-250.000€ i investering fra de NAP trænede angels. I det 3-måneder lange angel accelerator program får de 25 investorer adgang til praktisk undervisning, der dækker både juridiske spørgsmål såvel som best practice indenfor evaluering af startups og andre tekniske aspekter.

Det er erfarne investorer og eksperter, der står i spidsen for programmets indhold, og NAP er desuden tilknyttet de største startup-events i Norden og Baltikum.

NAP består af fire af de største og ældste business angel netværk i norden. Ved siden af DanBAN sidder EstBANFiBAN og BANNorway. Programmet er administreret og medfinansieret af den overordnede nordiske organisation for business angels NordicBAN og konsulenthuset Civitta. Læs mere om Nordic Angel Programme her.

10 startups vil stå overfor 200+ investorer i maj

Startups der lever op til kriterierne kan ansøge om en plads med deadline den 24. april.  Top 10 Final Pitch-arrangementet afholdes den 16. maj på Business Angel Årsmøde i Odense, hvor en eller flere eventuelle modtagere af funding også vil blive annonceret.

Del på Linkedin

Flere nyheder