Ansøg medlemsskab

Vi har nogle formelle krav for at blive medlem hos DanBAN. Eksempelvis skal du have 3 mio til rådighed at investerer for i unoterede aktier og du skal have en ren straffeattest.

Efter du har udfyldt skemaet vil DanBAN’s bestyrelse gennemgå din ansøgning.

Pris for medlemskab: 10.500 kr./årligt (ekskl. moms)

2. Medlem ansøgning
  • Basis
  • Privat
  • Holding
LalaToys
LalaToysDinesan Rasiah
Læs mere
"Vores investorer kommer med et sæt kompetencer som virkelig supplerer os godt. Vores mål er at gå fra vores nuværende Proof of conpcept fase med et par hundrede medlemmer til en Proof of Business fase som skal sikre +1000 medlemmer. Det er primært det investeringen går til – som er på lidt over 1 million kr."
The Syrup Company
The Syrup CompanyRoberto Ferro
Læs mere
"Hele processen foregik både professionelt og velplanlagt. Vi var virkelig taknemmelige for den høje kvalitet af business angels, vi blev introduceret for via DanBAN, og under pitch forløbet var alle spørgsmålene både konkrete og velmene og feedbacken brugbar. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet."
Farmbrella
FarmbrellaChristina Elgaard
Læs mere
"Det har været ekstremt lærerigt at få tilgang af de store kompetencer fra DanBan, og det tætte og intense samarbejde omkring investeringsrunden i efteråret har været med til at strømline organisationen til den videre vækstrejse. Vi er overbevist om, at Farmbrellas ambitiøse mål kan opnås, ikke mindst fordi vi nu har smart money med fra DanBan, og vi ser meget frem til også at gøre brug af syndikatets kompetencer i bestyrelseslokalet."
Olioli
OlioliNicolai Suwinai Nielsen
Læs mere
"Det har været super fedt at få DanBAN investorer ombord. Det har været en meget nem og smertefri proces.”
Sheer
SheerMads Ulrik Svendsen
Læs mere
"Selvom det er kort tid siden vi landede investeringen på 1.65 mio kr, kan vi allerede nu mærke at vi har fået en gruppe enormt kompetente investorer ombord, som vi hyppigt kan bruge som sparringspartnere. Det er en stor fornøjelse."
NABOFARM
NABOFARMJens Juul Krogshede
Læs mere
"I januar oprettede vi os på DanBAN og blev introduceret i DAnBANs nyhedsbrev. Det medførte, at vi på 24 timer fik 21 interesserede investorer. I februar lukkede vi investeringsrunden med to DanBAN syndikater med 10 investorer og 3 eksterne investorer"