Årets Business Angel kåringen 10. december 2020 til DanBAN Julemødet

Del på Linkedin

Årets Business Angel” blev kåret til DanBAN julemøde 10. december.

I de seneste år er det foregået til Angel Investor Meetup i juni måned i Odense, hvor danske business angels mødes på tværs af netværk. Men corona-restriktioner skød 2020-udgaven af årets familiefest for business angels til hjørne i foråret, så i år blev award-showet for første gang afholdt som et digitalt og selvstændigt event hos SpeakerBee i København.

Igen i år var det arrangeret af DanBAN, Keystones, Business Angels Syddanmark og Odense Seed and Venture – og formålet var det samme som altid:

Det er at få fokus på angel-investering og hylde branchen. Havde vi ikke landsdækkende netværk, ville et startup fra Esbjerg ikke have så nemt ved at få en investor fra Odense. Så vi vil gerne tale branchen op – for her er faktisk nogle erfarne erhvervsfolk med penge, som gerne vil hjælpe nystartede virksomheder, siger Michael Hansen, CEO for DanBAN, og fortsætter: Vi er super glade for, at de danske netværk står sammen den her dag i året, hvor vi sætter fokus på at få vores forbilleder frem i lyset.

Kategorierne og vinderne i år er:

Business Angel of the Year 2020: Claus Hansen – medlem af DanBAN.
Lead Angel of the Year 2020: Bo Wase – medlem af DanBAN
Most Active New Angel of the Year 2020: Allan Sønderskov Darré – medlem af Keystones.
Cross-border Angel of the Year 2020: Peter Sandberg – medlem af DanBAN.

Et stort tillykke til vinderne!

Del på Linkedin

Flere nyheder