DanBAN

Danmarks største business angel netværk

Bliv medlem hos DanBAN

og få adgang til vores dealflow, uddannelser, aktiviteter og netværk

2. Medlem ansøgning
  • Basis
  • Privat
  • Holding

100% gratis for startups

Det er altid HELT uden omkostninger for startups at blive præsenteret for investorer og modtage en investering.
DanBAN er en non-profit organisation og vi er finansieret af vores medlemmer (investorer) samt samarbejdspartnere.

Kloge penge

Størstedelen af vores investorer har tidligere selv været iværksættere og har efter succesfulde exits skabt en formue der gør dem i stand til at investerer i startups - og flere af dem gør det fuld tid. Foruden penge kommer de med stor viden og netværk.

1 mio. om dagen

Vores medlemmer har foretaget hundredvis af investeringer i startups. Og årligt investeres for 365 mio. kr. i danske og udenlandske startups – det vil sige at der gennemsnitligt investeres for 1 mio. kr. pr dag!

WATCH THE VIDEO

Hvem er DanBAN?

Danish Business Angels består af 307 aktive investorer samt en partnerkreds bestående af landets førende finansielle virksomheder, revisionsfirmaer, advokatvirksomheder og innovationsmiljøer.

Hør formanden for Danish Business Angels, Jesper Jarlbæk fortælle om hvad det vil sige at være en Business Angel i DanBAN og hvilke fordele og krav der følger med i at være medlem af netværket.

Hvad kigger vi efter når vi udvælger startups?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut vulputate elementum tortor at iaculis. Nam pretium, est non semper auctor, nunc erat sollicitudin elit, quis euismod odio magna rhoncus libero.

Team

Hvordan ser teamet ud? Her tænkes både på sammensætning, diversitet, størrelse, kompetencer og erfaring fra tidligere. For investorerne er menneskerne bag altid det vigtigste!

Traction

Hvad har I opnået i form af omsætning, softfunding eller pilotkunder? Kan I validerer at andre (end jer selv) er interesseret i produktet?

Skalerbarhed

Hvor skalarbart er produktet? Kan det nemt sælges til en større mængde kunder eller kræver det manuelle salgsprocesser og håndtering?

Marked

Hvad findes der af løsninger på markedet i forvejen og hvordan differentierer I jer i forhold til konkurrenterne? Er det et red eller blue ocean marked?

Terms

Passer jeres forventninger til investeringsstørrelse og valuation til DanBAN? Og har I grundigt overvejet hvad investeringen skal bruges til?

Se et udvalg af vores investeringer

København

Matrikel 1

Højbro Pl. 10, 1200 København

Aarhus

Incuba, Navitas

Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

om os

DanBAN er Danmarks største Business Angel netværk med afdelinger i København, Odense og Aarhus. Hver måned matcher vi kapitalsøgende startups med vores netværk af professionelle investorer. Som et af de få investor-netværk er det omkostningsfrit for startups at blive matchet.

Følg os her

© 2022 DanBAN. All rights reserved