DanBAN søger en
Network Engagement Officer

Tiltrædelse

1. September 2024

Arbejdstid

Fuldtidsstilling

Løn

Konkurrencedygtig

Lokation

København eller Aarhus

Ferie

6. uger

Bliv Network Engagement Officer
I DANMARKS STÆRKESTE INVESTORNETVÆRK

Er du specialist i at drive et netværk, udadvendt, arbejdsom og en ambitiøs ildsjæl, som brænder for gøre en forskel for økosystemet og DanBANs medlemmer? Så er vi et potentielt match. DanBAN, Danmarks stærkeste investornetværk for investering i startups og scaleups søger en Network Engagement Officer, som sikrer engagementet hos medlemmerne og derigennem er med til at fremme investeringsviljen. 

SÅDAN BLIVER DU EN SUCCES HOS DANBAN

Du har +10 års erfaring fra en professionel medlemsorganisation/serviceerhverv eller lignende, hvor succes måles på evnen til at tiltrække, engagere og fastholde medlemmer. Du må gerne have erfaring med investeringsrelaterede netværk. Stillingen indebærer en helt unik mulighed for at sætte dit eget præg på, hvordan medlemmernes engagement kan øges og fastholdes.

Du er proaktiv, er en naturlig netværker med et godt overblik og du kan holde mange bolde i luften samtidig. Du er god til at kommunikere både i skrift og tale, har humor og et højt drive. 

Du vil blive en del af et team som sidder i forskellige dele af landet og du skal derfor kunne arbejde selvstændigt. Der er mulighed for hjemmearbejde. Gode engelskkundskaber i skrift og tale er et must.

Reference

Stillingen refererer til CEOen for DanBAN og arbejder sammen med både bestyrelsen og resten af organisationen.

ARBEJDSOPGAVER

Relevant information

Vil du være en del af teamet?

Så send CV + jobansøgning til job@danban.org – Angiv stillingsbetegnelsen i emnefeltet i e-mailen.

Hvem er Danish Business Angels?

DanBAN er en medlemsdrevet, non-profit forening, der driver Danmarks stærkeste investor netværk for unge virksomheder, som søger kapital.

Vi har 350 medlemmer og 40 stærke partnere herunder EIFO, Danske Bank og Nykredit.

Thomas Marschall

Hej!

Mit navn er Thomas.

Jeg er CEO i Danish Business Angels og har en mission om at DanBAN skal være det førende netværk for Business Angels og kapitalsøgende virksomheder i Europa.