DanBAN søger en
MATCH MAker

Tiltrædelse

1. September 2024

Arbejdstid

Fuldtidsstilling

Løn

Konkurrencedygtig

Lokation

København eller Aarhus

Ferie

6. uger

Bliv MATCH MAKER I DANMARKS STÆRKESTE INVESTORNETVÆRK

Er du en udadvendt, arbejdsom og ambitiøs ildsjæl, som kan etablere og styrke relationerne både nationalt og internationalt og har du forståelse for funding i økosystemet? DanBAN, Danmarks stærkeste investornetværk for investering i startups og scaleups søger en Match Maker: Du bliver bindeleddet mellem vores Business Angel investorer og kapitalsøgende virksomheder – målet er at fremme investeringsviljen.

Du vil være ansvarlig for at drive og udvikle vores strategiske samarbejder med investorer, både i Danmark og globalt. Du vil få til opgave at supportere med etablering og services til syndikater og at være sparringspartner til virksomhederne i forhold til deres funding-strategi. Herudover vil du være ansvarlig for afholdelse af pitch-events i samarbejde med dine kollegaer.

SÅDAN BLIVER DU EN SUCCES HOS DANBAN

Du motiveres af at hjælpe de kapitalsøgende virksomheder og medlemmer med finde det bedste investormatch og har relevant erfaring fra VC investeringer/startups eller lignende miljø hvor du har arbejdet med at udvikle unge virksomheder ud fra en investerings vinkel. Du skal kende til hvad det er der gør et startup investerings interessant og relevant. Du skal kende til hvad det kræver for at VC’er, Family Offices etc. er interesserede i at investere i en virksomhed. Du skal have kendskab til eller interesse i, hvorledes Business Angel-syndikater fungerer.

Du er proaktiv, er en naturlig netværker og sikrer fremdrift. Du vil blive en del af et team som sidder i forskellige dele af landet og du skal derfor kunne arbejde selvstændigt. Du er god til at kommunikere, har humor og et højt drive. Gode engelsk kundskaber i skrift og tale er et must.

Reference

Stillingen refererer til CEOen for DanBAN og arbejder sammen med både bestyrelsen og resten af organisationen.

ARBEJDSOPGAVER

Relevant information

Vil du være en del af teamet?

Så send CV + jobansøgning til job@danban.org – Angiv stillingsbetegnelsen i emnefeltet i e-mailen.

Hvem er Danish Business Angels?

DanBAN er en medlemsdrevet, non-profit forening, der driver Danmarks stærkeste investor netværk for unge virksomheder, som søger kapital.

Vi har 350 medlemmer og 40 stærke partnere herunder EIFO, Danske Bank og Nykredit.

Thomas Marschall

Hej!

Mit navn er Thomas.

Jeg er CEO i Danish Business Angels og har en mission om at DanBAN skal være det førende netværk for Business Angels og kapitalsøgende virksomheder i Europa.