DanBAN PARTNER

Hulgaard

Advokater

Vi samarbejder med Hulgaard Advokater som er partnere hos DanBAN.

Søger din startup kapital? Ansøg nedenfor. Det er gratis at deltage.

Hvem er Hulgaard Advokater?

Hulgaard Advokater er et værdidrevet erhvervsadvokatfirma, som arbejder for at skabe den bedst mulige værdi for vores kunder med skræddersyet og ærlig rådgivning.

Det gør vi via vores stærke specialistviden inden for især startups og familieejede virksomheder, investeringer, generationsskifter, national og international skatterådgivning samt grøn energi.

Hulgaard Advokater brænder for mere end kun advokatgerningen. Vi ender derfor tit med følge vores kunder løbende som f.eks. bestyrelsesmedlem og endda nogle gange som investor. I den forbindelse er en af vores partnere, Øjvind Hulgaard, i 2021 blevet indstillet til INCUBA-prisen i kategorien Årets Investor.

Kontakt hos Hulgaard Advokater

Øjvind Hulgaard

Partner, Advokat

Niklas Nyborg

Advokat

Det ser vi efter...

 • Team

  Hvordan ser teamet ud i forhold til sammensætning, diversitet, kompetencer og erfaring fra tidligere. For investorerne er menneskerne bag altid det vigtigste!

 • Traction

  Hvad har I opnået i form af omsætning, softfunding eller pilotkunder? Kan I validerer at andre (end jer selv) er interesseret i produktet?

 • Skalerbarhed

  Hvor skalarbart er produktet? Kan det nemt sælges til en større mængde kunder eller kræver det manuelle salgsprocesser og håndtering?

 • Marked

  Hvad findes der af løsninger på markedet i forvejen og hvordan differentierer I jer i forhold til konkurrenterne? Er det et red eller blue ocean marked?

 • Terms

  Passer jeres forventninger til investeringsstørrelse og valuation til DanBAN? Og har I grundigt overvejet hvad investeringen skal bruges til?

Søger din startup kapital?

Læs om mulighederne og ansøg om investering.