DanBAN PARTNER

Erhvervshus

FYN​

Erhvervshus Fyn er én indgang til erhvervsfremme og turismeudvikling for alle Fyns virksomheder. Her har vi samlet både den specialiserede erhvervsservice og arbejdet med at skabe nye forretningsmuligheder i det fynske destinationsselskab.

Hvad er Erhvervshuset Fyn?

Vi tilbyder kvalificeret og målrettet sparring til virksomheder med ambitioner om vækst.

Vores sparring er uvildig, professionel og målrettet den enkelte virksomheds behov og potentiale, og tager udgangspunkt i virksomhedens dagligdag og udfordringer. Det kalder vi 1:1 sparring.

Vi tilbyder medfinansiering og råder over en række vækstprogrammer, der kan skabe en fokuseret indsats for virksomheder med et stort vækstpotentiale. Det kalder vi finansieringsmuligheder.

Vi hjælper med adgang til de nationale klynger, herunder styrkepositionerne Robot og Droner, Byggeri og Anlæg, Det Maritime Erhverv og Logistikbranchen, men også til de øvrige nationale klynger. Med afsæt i virksomheder og øvrige aktører, herunder forskning-, udvikling- og uddannelsesorganisationer, offentlige aktører og kapital, arbejder vi på at accelerere vækst og værdiskabelse indenfor styrkepositionerne.

I vores destinationsselskab arbejder vi for at understøtte det fynske turisterhverv, øge Fyns synlighed som turistdestination samt skabe stærke produkter og oplevelser til øens gæster. Derudover kan vores turismevirksomheder naturligvis benytte sig af vores 1:1 sparring. Det kalder vi turismeudvikling. Hvert år hjælper vi et stort antal fynske virksomheder med at vokse og udvikle sig.

Hvad står Erhvervshuset fyn for?

Vi hjælper med uvildig specialiseret sparring og tilbud om individuel kortlægning af virksomheders vækstpotentiale og muligheder for styrket bæredygtighed. 

Vi afdækker virksomheders økonomiske muligheder og behov for kapital og hjælper dem med adgang til finansiering enten gennem vores egne vækstprogrammer eller ved at hjælpe dem videre til hjælp hos private rådgivere eller en af vores mange samarbejdspartnere på Fyn – nationalt og internationalt.  

Vi hjælper med adgang til den fynske turismeklynge og til de nationale klyngers fynske klyngehubs inden for fødevarer, robotter, droner, byggeri og anlæg og det maritime, hvor virksomheder kan accelerere deres innovation og vækst sammen med andre. 

Alt det kan vi, fordi vi har dygtige og engagerede medarbejdere, som i kraft af deres viden og relationer er vores største ressource. Hver dag bringer de deres erfaring, forretningsindsigt og samarbejdspartnere i spil for at hjælper fynske virksomheder videre med strategi, finansiering, efteruddannelse, bæredygtighed, automatisering, digitalisering, produktudvikling og meget mer

Kontakt os

Erhvervshus Fyn
Munkebjergvænget 1
5230 Odense M

Telefon 70 23 55 15
Alle hverdage kl. 9 – 14

Direkte kontakt: Se medarbejdernes kontaktinfo

Derfor samarbejder vi med DanBAN

Styrker økosystemet

Vi opnår gode synergier ved at afholde fælles events.

Fælles events

Vi afholder fælles events, herunder pitch events, uddannelse mv.

Sparring og dealflow

Vi deler erfaringer og dealflow for at sikre gode investeringer.

Sådan hjælper denne Partner

Rådgivning til vækst

Skriv om rådgivning her

Sparring og input

Vi opnår gode synergier ved at afholde fælles events.

Styrkelse af økosystemet

Vi opnår gode synergier ved at afholde fælles events.

Styrkelse af økosystemet

Vi opnår gode synergier ved at afholde fælles events.

Søger din startup kapital?

Så kan du søge kapital hos DanBAN. Klik på knappen her.

Er vi et match?

Udfyld skemaet og se om I kan søge en investering gennem vores netværk af Business Angels.

1. Startup ansøgning