Nordea samarbejder med DanBAN's business angels

Til dig der søger investering… 

DanBAN og Nordea Startup & Growth  har haft et tæt samarbejde gennem flere år. Vi afholder løbende spændende events, herunder faglige indlæg, uddannelse af business angels, pitch-events og meget mere.

Udfyld skemaet for at komme i kontakt med DanBAN’s business angels.

Gratis for startups

Det er altid HELT uden omkostninger for startups at blive præsenteret for investorer og modtage en investering. DanBAN er en non-profit organisation og vi er finansieret af medlemmer samt samarbejdspartnere som Nordea.

Engagerede investorer

Størstedelen af DanBAN's investorer har tidligere selv været iværksættere eller kommer fra corporate verdenen. En stor del investerer i dag i startups på fuld tid. Foruden penge kommer de med stor viden og netværk.

1 mio. om dagen

DanBAN's medlemmer har foretaget hundredvis af investeringer i startups. Årligt investeres for 365 mio. kr. i danske og udenlandske startups – det vil sige at der gennemsnitligt investeres for 1 mio. kr. pr dag!

Startups fortæller...

LalaToys
LalaToysDinesan Rasiah
Read More
"Vores investorer kommer med et sæt kompetencer som virkelig supplerer os godt. Vores mål er at gå fra vores nuværende Proof of conpcept fase med et par hundrede medlemmer til en Proof of Business fase som skal sikre +1000 medlemmer. Det er primært det investeringen går til – som er på lidt over 1 million kr."
The Syrup Company
The Syrup CompanyRoberto Ferro
Read More
"Hele processen foregik både professionelt og velplanlagt. Vi var virkelig taknemmelige for den høje kvalitet af business angels, vi blev introduceret for via DanBAN, og under pitch forløbet var alle spørgsmålene både konkrete og velmene og feedbacken brugbar. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet."
Farmbrella
FarmbrellaChristina Elgaard
Read More
"Det har været ekstremt lærerigt at få tilgang af de store kompetencer fra DanBan, og det tætte og intense samarbejde omkring investeringsrunden i efteråret har været med til at strømline organisationen til den videre vækstrejse. Vi er overbevist om, at Farmbrellas ambitiøse mål kan opnås, ikke mindst fordi vi nu har smart money med fra DanBan, og vi ser meget frem til også at gøre brug af syndikatets kompetencer i bestyrelseslokalet."
Olioli
OlioliNicolai Suwinai Nielsen
Read More
"Det har været super fedt at få DanBAN investorer ombord. Det har været en meget nem og smertefri proces.”
Sheer
SheerMads Ulrik Svendsen
Read More
"Selvom det er kort tid siden vi landede investeringen på 1.65 mio kr, kan vi allerede nu mærke at vi har fået en gruppe enormt kompetente investorer ombord, som vi hyppigt kan bruge som sparringspartnere. Det er en stor fornøjelse."
NABOFARM
NABOFARMJens Juul Krogshede
Read More
"I januar oprettede vi os på DanBAN og blev introduceret i DAnBANs nyhedsbrev. Det medførte, at vi på 24 timer fik 21 interesserede investorer. I februar lukkede vi investeringsrunden med to DanBAN syndikater med 10 investorer og 3 eksterne investorer"

Har du spørgsmål?

Hvilket stadie skal jeg være på, for at søge funding?

DanBAN investorerne investerer typisk på et tidligt stadie i skalerbare startups med et godt team med stort potentiale. DanBAN har over 300 investorer, alle med forskellige investeringspræferencer. Vi anbefaler, at startups som minimum har en fungerende MVP, før det giver mening at ansøge. Investorerne foretager typisk investeringer efter grundlæggere, venner og familie selv har finansieret opstarten, og før eller samtidig med den første venturekapitalrunde.

Underskriver I NDA'er?

DanBAN underskriver ikke NDA’er. Derfor er det vigtigt, at du ikke deler dybt fortrolige oplysninger når du uploader dit materiale via. vores platform StartupIncluder. Det kunne f.eks. være tekniske detaljer om jeres teknologi, der vurderes at kunne være patenterbare. Bliver jeres startup udvalgt til at pitche til én af vores pitch events vil du blive opfordret til at sende et opdateret pitch deck direkte til en af vores Investor Relations Managers via. e-mail. Dette materiale vil kun blive vist på en skærm til selve pitch eventet og således ikke delt elektronisk med deltagerne uden jeres forudgående samtykke.

Tjener DanBAN penge på min investering?

Nej. DanBAN er en non-profit organisation, og vi opkræver ikke procenter, administrationsgebyr eller henvisningsgebyrer. DanBAN finansieres af et årligt medlemskontingent fra vores medlemmer og partnere.

Hvordan foretages investeringer i DanBAN?

DanBAN organiserer pitch events og formidler kontakt mellem startups og de investorer, som er interesserede i en videre dialog med det respektive startup. Derudover hjælper sekretariatet i DanBAN gerne med at finde lokaler til mødet mellem startup og investorer. Når kontakten er skabt, bidrager DanBAN kun, hvis startuppet eller investorerne finder det nødvendigt. Vi anbefaler ikke specifikke typer af investeringer, og vi driver ikke en fond for DanBAN investorerne. Medlemmer af DanBAN træffer deres egne investeringsbeslutninger og investerer deres egen individuelle kapital direkte i startups. Det er også op til virksomhederne og investorerne selv at strukturere ethvert rådgivende eller bestyrelsesforhold, som de finder passende.

Fokuserer DanBAN på en bestemt sektor?

Nej, DanBAN har ingen specifikke fokusområder. Alle startups med stort vækstpotentiale, innovative og skalerbare ideer kan ansøge.

Kan jeg få kontaktoplysninger på specifikke investorer?

Vi videregiver ikke kontaktoplysninger på vores investormedlemmer. Hvis du ansøger via Dealum, har investorerne mulighed for at kontakte dig, såfremt de er interesserede. Hvis du bliver udvalgt til at pitche til vores månedlige pitch event, vil du komme i kontakt med de fremmødte investorer.

Hvordan ser et typisk program ud til et DanBAN pitch event?

15.15: Check-in
15.30: Værstindlæg & velkommen (lokation skifter fra gang til gang).
15.50: 3 pitches + Q&A
16.30: Pause og netværk
17.00: 3 pitches + Q&A
17.30: Let anretning, vin og netværk.
Bemærk: alle andre startups, som skal pitche, også er tilstede under din præsentation.

Hvordan foretages Due Diligence?

Medlemmerne af DanBAN foretager på frivillig basis hele due diligence processen. Af og til med juridisk rådgivning. Der udvælges som oftest en lead angel, som varetager due diligence og en eventuel bestyrelsespost i virksomheden. Han/hun rapporterer tilbage til gruppen (i tilfælde af syndikering), altså er der kun én investor eller to (hvis det giver mening), som er i kontinuerlig dialog med virksomheden.

Hvor mange kommer til et DanBAN pitch event?

Der er ca. 35-60 investorer tilstede til DanBAN pitch events + de 5-7 startups, som skal pitche på dagen. DanBAN pitch event er kun for medlemmer, udvalgte startups og få inviterede gæster.

Kontakt