Nordea Private Banking medlemskab af DanBAN

Nordea Private Banking og Danish Business Angels har indgået et samarbejde, som giver dig adgang til en stor del af DanBANs netværksfordele og aktiviteter.

Fra d. 1. januar 2021 til d. 31. januar 2022 har du mulighed for at deltage omkostningsfrit på:

 1. Alle DanBANs pitch events i Aarhus, Odense og København. Der afholdes ca. to pitch events hver måned. På DanBANs pitch events, har du mulighed for at møde 5-10 kapitalsøgende startups, som er blevet screenet og udvalgt af DanBANs sekretariat og medlemmer. Efter hvert pitch event anvendes Startup Includer til, at indikere interesse i et opfølgende møde.
 2. Alle DanBANs medlemsmøder. Der afholdes 5 medlemsmøder om året i Aarhus og KBH. DanBANs medlemsmøder har til formål at præsentere de nyeste emner indenfor investering og tendenser i økosystemet. Derudover er der afsat tid til netværk og workshops, så vi kan bruge jeres viden til at gøre netværket endnu bedre.

Derudover tilbyder vi:

 1. Adgang til DanBANs investerings og kommunikationsplatform, Startup Includer. Her kan du b.la. finde aktuelle cases, som søger kapital, indikere investeringsinteresse i cases, undervisningsmateriale, standarddokumenter, deltage på kommenede pitch events og medlemsmøder.
 2. DanBAN nyhedsbrev. Udkommer hver 14 dag.
 3. Nordea Private Banking kunder, kan tilkøbe deltagelse på Business Angel uddannelsesforløbet, Nordic Angel Program. Pris. 12.500 kr. (DanBAN medlemmer tilkøber også denne ydelse.)

  1. Privatoplysninger

  2. LinkedIn profil

  3. Bekræft og godkend ansøgning

  Læs mere om hvordan DanBAN behandler persondata her.