Det får du som medlem

Som medlem af DanBAN får du bl.a. adgang til attraktive deals, et landsdækkende netværk af business angels, og en lang række af investerings-relevante arrangementer. Netværkets formål er at skabe værdi i virksomheder ved at tilbyde intelligent sparring og kapitalformidling. Se listen af DanBAN medlemsfordele og medlemstilbud herunder

Pris på årligt medlemskab: 10.000 kr. ekskl. moms.

Dealflow og nye investeringsmuligheder. DanBAN modtager årligt ca. 600 startup ansøgninger via vores interne platform Dealum. Du vil løbende blive eksponeret for nye investeringsmuligheder både online via vores interne platform og offline via vores mange fysiske events.
Et professionelt netværk: DanBAN er Danmarks mest aktive netværk for Business Angels. Med 300 medlemmer og over 50 arrangementer om året, giver vi dig mulighed for, at skabe nye bekendtskaber og et professionelt netværk du kan trække på.
Abonnement på Bootstrapping.dk pro-indhold: Bootstrapping er et online erhvervsmedie tænkt forfra for dem, som tænker fremad.
Medlemskab af Aktive ejere: Som DanBAN medlem bliver du automatisk medlem af Aktive Ejere. Aktive Ejere repræsenterer det samlede økosystem af investorer i Danmark og hjælper vores medlemmer politisk, kommunikativt og med at bringe dem sammen med hinanden og med omverdenen. Aktive Ejere tilbyder ligeledes en række arrangementer og uddannelse for Business Angels.
Medlemskab af EBAN: Som medlem af DanBAN er du automatisk medlem af EBAN, der er en paraplyorganisation som dækker hele EU med næsten 200 medlemsnetværk. Som medlem af EBAN får du adgang til webinars, eksklusive events, Scale-up of the month, AWS Activate Offer, guides og meget mere.
Amazon Web Services AWS Activate: Alle cloud-based startups med en DanBAN investor ombord kan søge om $10.000 til AWS Promotional Credit, som er gældende i 2 år.
Angel Investor Meetup: Som medlem af DanBAN deltager du gratis på Business Angel årsmødet i Odense, hvor vi samler investorer fra hele Danmark og resten af Norden.
Kontorplads i hjertet af København: Matrikel1 Club er dit DanBan klubhus i hjertet af København. Du bliver en del af et kurateret netværk bestående succesfulde “creators” indenfor iværksætteri, innovation, kultur og investeringer. Brug Club til møder, som dit kontor i byen eller networking. Som medlem har eksklusiv brugsret til Club Living Room og de tilhørende mødelokaler. Du har derudover adgang til Club bar, Matrikel1 Café og alle fællesområder i Matrikel1.
Kontorplads i hjertet af Aarhus: I Aarhus har vi åbnet DanBANs første investor Hub, som vi har navngivet “The Office”. The Office har adresse på Navitas. The Office har til formål at samle kapital og viden under samme tid. Derudover vil du her få mulighed for at møde spændende virksomheder, sparre med andre investorer og DanBAN sekretariatet.
Kontorplads i hjertet af Odense: TANKEN16 er dit DanBAN klubhus i Odense. Her kapitalmodner og udvikler vi talentfulde start-up’s i et attraktivt fællesskab med investorer. Et fællesskab, der rækker ud over Tanken 16, hvor vi arbejder målrettet på at gøre Odense til centrum for iværksætteri i Danmark. Du får en flexplads, med adgang til husets fem mødelokaler samt tagrerassen. Du har tid mulighed for at møde startups og andre investorer hver dag.
Business Angel uddannelse: DanBAN tilbyder dets medlemmer business angel uddannelse i form af Angel Program by Danish Business Angels (læs mere her), DanBAN Academy, og DanBAN Bestyrelsesuddannelse (læs mere her).
Kontakt og sparring med DanBANs udvalgte partnere: DanBAN er partner med nogle af landets førende advokatfirmaer, revisionsfirmaer, banker, venture fonde samt startup-hubs og andre ledende aktører i vækstlaget. Vores partnere står altid klar med rådgivning og hjælp til håndtering af investeringer.
Sekretariat: DanBAN har et sekretariat bestående af fem medarbejdere, som alle er klar til at hjælpe med at matche, facilitere og hjælpe dig på rette vej. Mød teamet her.

Det siger medlemmerne

Investering i startups handler om deal sourcing, uddannelse og netværk. Jeg er medlem, fordi jeg via DanBAN bliver præsenteret for en bred vifte af udvalgte startups. Investering kræver kendskab til de juridiske rammer og til økosystemet – emner som også faciliteres via events i DanBAN. Endelig er det min personlige tilgang at investering er mest meningsfuldt i partnerskab med andre business angels.

Business AngelBo Wase

Jeg er med i DanBAN for at blive præsenteret for de nye, innovative start ups, hvor man har mulighed for at investere ind på et tidligt stadie, og muligheden for at kunne hjælpe den pågældende virksomhed i en både interessant og kritisk fase, sammen med andre investorer. Derudover er DanBAN et helt fantastisk netværk, hvor jeg har mødt mange mennesker, som jeg ellers ikke ville have mødt. Det er et netværk, der giver utrolig stor indsigt ind i investor miljøet og stor input i form af læring og sparring fra andre medlemmer.

Poul CarstensenBusiness Angel

DanBAN giver mig et fantastisk netværk af dygtige, engagerede og imødekommende angel investors. Netværket giver mig adgang til et dealflow, som jeg ellers ikke ville have fået. Jeg fortrækker at investere via syndikeringer. På den måde lærer jeg af de mere erfarne engle, og dels dækker vi som gruppe over mange flere kompetencer, som gør os i bedre stand til at hjælpe virksomheden og beskytte vores investering.

Laila Annabel JohansenBusiness Angel

Ansøg om medlemsskab hos Danish Business Angles

Ansøg her