stockholm-headquarter-2 (1)

Bliv medlem af Danish Business Angels

Nordea Private Banking og Danish Business Angels samarbejder om, at tilbyde private investorer adgang til attraktive investeringscases og et netværk med ligesindede, som gavner hele det Danske vækstlag.

Som medlem af Danish Business Angels får du bl.a. adgang til attraktive deals, et landsdækkende netværk af business angels, og en lang række af investerings-relevante arrangementer. Netværkets formål er at skabe værdi i virksomheder ved at tilbyde intelligent sparring og kapitalformidling. Se listen af DanBAN medlemsfordele og medlemstilbud herunder

Pris på årligt medlemskab: 10.500 kr. ekskl. moms.

Fordele ved medlemskab

Dealflow og nye investeringsmuligheder. DanBAN modtager årligt ca. 600 startup ansøgninger via vores interne platform Dealum. Du vil løbende blive eksponeret for nye investeringsmuligheder både online via vores interne platform og offline via vores mange fysiske events.
 
Et professionelt netværk: DanBAN er Danmarks mest aktive netværk for Business Angels. Med 300 medlemmer og over 50 arrangementer om året, giver vi dig mulighed for, at skabe nye bekendtskaber og et professionelt netværk du kan trække på.
 
Abonnement på Bootstrapping.dk pro-indhold: Bootstrapping er et online erhvervsmedie tænkt forfra for dem, som tænker fremad.
 
Medlemskab af Aktive ejere: Som DanBAN medlem bliver du automatisk medlem af Aktive Ejere. Aktive Ejere repræsenterer det samlede økosystem af investorer i Danmark og hjælper vores medlemmer politisk, kommunikativt og med at bringe dem sammen med hinanden og med omverdenen. Aktive Ejere tilbyder ligeledes en række arrangementer og uddannelse for Business Angels.
 
Medlemskab af EBAN: Som medlem af DanBAN er du automatisk medlem af EBAN, der er en paraplyorganisation som dækker hele EU med næsten 200 medlemsnetværk. Som medlem af EBAN får du adgang til webinars, eksklusive events, Scale-up of the month, AWS Activate Offer, guides og meget mere.
 
Amazon Web Services AWS Activate: Alle cloud-based startups med en DanBAN investor ombord kan søge om $10.000 til AWS Promotional Credit, som er gældende i 2 år.
 
Angel Investor Meetup: Som medlem af DanBAN deltager du gratis på Business Angel årsmødet i Odense, hvor vi samler investorer fra hele Danmark og resten af Norden.
 
Kontorplads i hjertet af København: Matrikel1 Club er dit DanBan klubhus i hjertet af København. Du bliver en del af et kurateret netværk bestående succesfulde “creators” indenfor iværksætteri, innovation, kultur og investeringer. Brug Club til møder, som dit kontor i byen eller networking. Som medlem har eksklusiv brugsret til Club Living Room og de tilhørende mødelokaler til kun 995,- DKK om mdr. Du har derudover adgang til Club bar, Matrikel1 Café og alle fællesområder i Matrikel1.
 
Kontorplads i hjertet af Odense: TANKEN16 er dit DanBAN klubhus i Odense. Her kapitalmodner og udvikler vi talentfulde start-up’s i et attraktivt fællesskab med investorer. Et fællesskab, der rækker ud over Tanken 16, hvor vi arbejder målrettet på at gøre Odense til centrum for iværksætteri i Danmark til kun 999,- DKK. Du får en flexplads, med adgang til husets fem mødelokaler samt tagrerassen. Du har tid mulighed for at møde startups og andre investorer hver dag.
 
Kontorplads i hjertet af Aarhus: I proces.
 
Business Angel uddannelse: DanBAN tilbyder dets medlemmer business angel uddannelse i form af Angel Program by Danish Business Angels (læs mere her), DanBAN Bestyrelsesuddannelse (læs mere her), DanBAN Academy, og DanBAN Bestyrelsesuddannelse (læs mere her).
 
Kontakt og sparring med DanBANs udvalgte partnere: DanBAN er partner med nogle af landets førende advokatfirmaer, revisionsfirmaer, banker, venture fonde samt startup-hubs og andre ledende aktører i vækstlaget. Vores partnere står altid klar med rådgivning og hjælp til håndtering af investeringer.
 
Sekretariat: DanBAN har et sekretariat bestående af fem medarbejdere, som alle er klar til at hjælpe med at matche, facilitere og hjælpe dig på rette vej. Mød teamet her.

Nordea Private Banking medlemskab af DanBAN

Medlemskab: DanBAN gennem Nordea
Price: 10.500 DKK ex. moms pr. år

Apply for membership

After you have completed the form, DanBAN's board will review your application.
Price: DKK 10.500 pr. year (excl. VAT)

  • Basic
  • Private
  • Holding