BRIKK har netop rejst mere end kr. 10 mio. i en ny funding runde, til brug for yderligere vækst i Danmark samt på et tidspunkt at rette blikket mod udlandet

Del på Linkedin

BRIKK har netop rejst mere end kr. 10 mio. i en ny funding runde, til brug for yderligere vækst i Danmark samt på et tidspunkt at rette blikket mod udlandet.

BRIKK har lukket en runde på lige knap 10m kr. og ambition er klar til at udfordre de allerstørste ejendomsmæglerkæder i landet, og at gøre op med hvordan det at sælge bolig.
Jeppe Frandsen deltog i Nordic Angel Program i 2019, i dag kaldet Angel Program – DanBAN’s egen business angel uddannelse – og inviterede BRIKK med som case foran de andre investorer. Han havde forinden mødt Sebastian, founder af BRIKK, til TECHBBQ, hvor han mærkede Sebastians ildsjæl og gå-på-mod.
 
Jeppe Frandsen, DanBAN investor
 
Sebastian var ikke ukendt i branchen, da han tidligere havde arbejdet på UK markedet med et lignende koncept. Derfor så Jeppe Frandsen en mulighed for at samme koncept ville kunne lykkes på det danske marked med BRIKK.
 
Brikk er en ejendomsmægler platform som tager det bedste fra den traditionelle branche, nemlig lokale dygtige ejendomsmæglere som vurderer og fremviser, og kombinerer det med helt ny teknologi, som faciliterer en langt mere effektiv forretning samt en langt bedre og mere gennemsigtig oplevelse og kunderejse for kunderne. Og så betaler kunderne kun fra 12.500 kr. for en fuld service med alt inkluderet i steder for de her 85-100.000 som man ofte betaler andre steder.
 
14 DanBAN investorer fra Nordic Angel Program holdet gik med i investeringen, og nu efter mindre end 2 år har BRIKK sat sig på et par procent dele af det danske marked, BRIKK er blevet Danmarks største enkeltstående ejendomsmægler, og er med sine 4,8 sterner på Trustpilot også blevet Danmark bedst anmeldte ejendomsmægler.
 
BRIKK har netop rejst mere end kr. 10 mio. i en ny funding runde, til brug for yderligere vækst i Danmark samt på et tidspunkt at rette blikket mod udlandet.

Jeppe Frandsen:

“BRIKK lovede en hockeystick-vækst, og har på meget kort tid leveret langt mere!”

Vi fik en snak founder af BRIKK Sebastian Beres om rejsen fra idé til anden runde:

BRIKK teamet består af Sebastian Beres (founder og CEO), Andreas Høgenhaven (CTO) og Sebastian Kirchhoff (COO), som alle tre er ejendomsmælgere og vækstnørder. Alle med stærk erfaring i at bygge innovative B2C virksomheder og brands. I forbindelse med deres kapitalindsprøjtning til anden runde, var vi nysgerrige på hvordan deres rejse har været fra idé til i dag.

 
1. Hvad er BRIKK, og hvad gør konceptet unikt?

Brikk er en ejendomsmægler som tager det bedste fra den traditionelle branche, nemlig lokale dygtige ejendomsmæglere som vurderer og fremviser og kombinerer det med helt ny teknologi, som faciliterer en langt mere effektiv forretning samt en langt bedre og mere gennemsigtig oplevelse og kunderejse for kunderne. Og så betaler kunderne kun fra 12.500 kr. for en fuld service med alt inkluderet i steder for de her 85-100.000 som man ofte betaler andre steder.

2. Hvordan har vækst-rejsen været fra idé start til i dag? 

Det har været vildt. Vi gik jo fra at få de første kunder ombord i slutningen af 2019, til at være den største enkeltstående ejendomsmægler i landet i 2022. Coronaen gjorde først at boligmarkedet først lukkede helt ned for derefter at accelerere voldsomt. Så vi har hele tiden navigeret det hele på den bedst mulige måde ift. vores fokus nemlig at sælge boliger så hurtigt som muligt og at få de gladeste kunder muligt. Og det synes vi selv vi har gjort rigtig godt. Vi er nu Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler (ifl. Berlingske og Boliga 5/21) og en af de bedst anmeldte på Trustpilot (4.8/5). Og jeg må sige at det er takket være de fantastiske folk som vi har fået med ombord, både dem der sidder på kontoret og de lokale Brikk ejendomsmæglere rundt omkring i landet.

3. Hvordan og hvornår kom BRIKK i kontakt med DanBAN?

Vi mødte Jeppe Frandsen, Danban investor, på TechBBQ som foreslog os at være med i Nordic Angel Program. Vi meldte os til og var så heldige at vinde pitch konkurrencen.

4. Hvordan var det at pitche foran vores medlemmer i sin tid?

Det var en rigtig positiv oplevelse! Der er en masse stærke kapaciteter blandt investorerne og man får en masse spændende input og perspektiver i løbet processen.

 
5. Hvordan har det været at få DanBAN investorer om bord? Hvad er næste skridt for BRIKK med denne investering? 

Det har været supergodt. Igen så har vi fået nogle rigtig stærke kapaciteter med, nogle som ikke nødvendigvis har interesse i at være så aktive og nogle som gerne vil tage en mere aktiv part. Begge grupper har støttet godt op om virksomheden og de fleste nu investeret i 2 runder. Så vi sætter kæmpestor pris på deres støtte.

Nu har vi lukket en runde på lige knap 10 millioner kroner som vi skal bruge på at forbedre forretningen med og forhåbentligt vokse yderligere med. Vores ambition er klar og det er at udfordre de allerstørste ejendomsmæglerkæder i landet og at gøre op med hvordan det at sælge bolig er og vise hvordan det kan være.

6. Hvilke råd vil I give til andre startups som søger funding, og som er på vækstrejse?

Afsøg alle forskellige muligheder og sæt dig selv i så mange positioner som muligt for at snakke med folk som måske kan hjælpe jer i jeres rejse. Man ved aldrig hvornår man møder den eller de personer, som er de rigtige for jer.

Gå til BRIKK’s hjemmeside her.

Læs mere om hvordan din startup kommer i betragtning, til at modtage funding via DanBANLæs her.
Del på Linkedin

Flere nyheder