Bliv medlem for en dag

Danish Business Angels (DanBAN) er Danmarks stærkeste investor netværk. DanBAN består i dag af 300 aktive investorer, der investerer i vækstvirksomheder nationalt og internationalt. DanBAN er et landsdækkende netværk med aktive business angels, som har en minimum investeringsramme på 3 millioner kr. DanBAN medlemmerne har investeret i mere end 500 virksomheder.

Som medlem af DanBAN får du et unikt netværk af ligesindede, seriøse pitch events med lovende startups, uddannelse, inspirationsrejser og ikke mindst muligheden for at indgå i investeringssyndikater sammen med andre investorer. Vi arbejder hårdt på at sikre vores medlemmer det bedste dealflow i Danmark. De høje afkast, som præsteres, vidner om, at det er lykkedes.

Vi vil gerne invitere dig indenfor og bag om kulissen, så du kan danne dig et indtryk af, om DanBAN er det rigtige investor netværk for dig. Vælg én af møderne du vil deltage på i tilmeldingsformularen.

DATOER

Når du udfylder tilmeldingsformularen, kan du selv vælge hvilken dato du ønsker at deltage på. Du kan finde flere detaljer og fuld eventkalender her.

Til orientering. Det er kun muligt at deltage som gæst på vores pitch events og medlemsmøder. 

Tilmeld dig her


    Ved at indsende ovenstående formular bekræfter du samtidigt at vi må behandle dine persondata jf. vores persondata politikker, som du kan læse her.