Ansøg om funding


Søger du kapital?

Du skal som udgangspunkt opfylde disse kriterier for at komme i betragtning:

  • Skal være kapitalsøgende
  • Mindst være 2 co-founders
  • Baseret i Norden
  • Pre-money valuation < 30 mio. DKK
  • Have et Minimum Viable Product (MVP)
  • Have de første betalende kunder eller pilot-kunder

Vi bruger verdens førende business angel platform, Gust, til at behandle ansøgninger fra kapitalsøgende.

(se guide til oprettelse nedenfor)

Hvordan deler jeg mit projekt?
1. Opret Gust-profil og udfyld alle påkrævede felter om din virksomhed
2. Tryk på “Submit”, når du har udfyldt de påkrævede felter
3. Dit projekt er nu delt med medlemmerne af Danish Business Angels, og du kan til hver en tid ændre i informationer og adgangsmuligheder

 


Hvem har adgang til mit projekt?
Projektet indsendes og bliver synligt på Danish Business Angels Gust-platform, hvor det er tilgængeligt for alle medlemmerne. Vær derfor opmærksom på hvilke informationer, du deler.

Hvordan fanger jeg investorernes interesse?
Vi anbefaler, at du giver dig god tid til at gennemarbejde din projekt-beskrivelse på Gust. De bedst kvalificerede virksomheder kan blive inviteret til at præsentere ved ét af Danish Business Angels’ medlemsmøder.
Næste skridt
Når du har ”submittet” dit projekt, bliver materialet screenet i DanBAN sekretariatet. Vi kontrollerer, at basale oplysninger er tilgængelige, at projektet er solidt beskrevet og har relevans for DanBANs medlemmer.  Dette er tilfældet for ca. 90% af de projekter, vi modtager. Disse cases gøres tilgængelige for samtlige investorer i DanBAN på Gust-platformen og sendt direkte til relevante DanBAN investorer pr. e-mail. Derefter er næste skridt, at de enkelte medlemmer kontakter dig direkte, såfremt de ønsker at tage et skridt videre i processen. Ca. 40% af henvendelserne resulterer i en henvendelse fra en eller flere investorer. Det er således ikke givet, at du bliver kontaktet af en investor fra DanBAN efter at du har uploadet materiale.

Hvorfor Gust?
Gust-platformen er skræddersyet til business angel netværk og benyttes af professionelle netværk verden over. Platformen nemgør screening, syndikering og øger gennemsigtigheden i markedet.