Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Innovation og disruption i byggeriet

20 February 2018 @ 9 h 00 min - 13 h 30 min

DKK2995

Udviklingen inden for ejendomsbranchen og byggeriet går stærkt i disse år, hvor flere led i projekterne optimeres gennem blandt andet automatisering, og der er meget at spare for virksomhederne. Det er dog afgørende for at sikre fremtidens succesfulde investeringer og projekter, at de centrale aktører kender til teknologiens muligheder og baner vejen for ny teknologi.

Den teknologiske innovation af ejendomsbranchen er ikke til at ignorere. Hvis din virksomhed ikke allerede arbejder hen mod en større grad af automatisering eller virtual reality-teknologi, risikerer I at komme bagud i konkurrencen, for udviklingen af automatiserede værktøjer, der kan sikre bedre og billigere byggerier, er langt fremme, ligesom der er et uudnyttet potentiale i smartere samarbejder mellem projektets parter.

Inden 2030 vil vi se de første ejendomme, der bygges med hjælp fra robotter. Automatiseringen vil også i høj grad have overtaget funktioner, som vedrører behandling af data om byggeriet, mens fremdriften overvåges af droner, og data bliver omsat til overskuelige daglige rapporter. Både kvalitetssikringen og den efterfølgende vedligeholdelse er også i høj grad automatiseret eller hjulpet godt på vej af virtual reality (VR). Det frigiver personale til at håndtere projektledelse, relationer og kommunikation, herunder at sikre værdiskabende samarbejder mellem ejendomsbranchens parter.

Indlægsholderne på dagens seminar vil blandt andet svare på følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan den ny teknologi skabe værdi i ejendomsbranchen?
  • Hvordan kan man fremover anvende kontrakten som en værdiskabende faktor?
  • Hvordan implementerer man den ny teknologi i sin forretning?
  • Hvordan udnytter man mulighederne, selv om lovgivningen kan spænde ben?

    Program:

09:00 Kaffe og registrering
09:30 Velkommen

Mira Trolle Scheel, markedsdirektør i Estate Media, byder velkommen.

09:35 Use of automated and drone technology in the construction and real estate industry

Things are happening very fast in the Nordics (especially Denmark) regarding construction and other industries. Patrick Halford will share his experience with helping clients, start-up hubs, venture capitalists, cities, universities and research institutions combine technologies with their own innovations to solve complex challenges across the construction industry. OBS! Oplægget er på engelsk!
Patrick Halford, Nordic Robotics & Drones Ecosystem Director, IBM

10:15 Virtual Reality – den helt store disrupter af byggeriet

Hør Jonas N. Salih fortælle om virtual reality (VR) som byggeriets store disruptor med udgangspunkt i Nyt Hospital Nordsjælland. Projektorganisationen bag Nyt Hospital Nordsjælland har investeret i et virtual reality studio som et redskab til at optimere det 4,4 milliarder kroner dyre supersygehus, der skal opføres i Nordsjælland. Via virtuelle prototyper gør VR Studio det muligt at gennemføre brugerinddragelsestests, at kvalitetssikre, projektere og foretage ibrugtagelsestests og meget, meget mere.
Jonas N. Salih, CEO, BIM Equity

10:50 Kaffe og sødt
11:20 Contractual disruption: Hvordan anvender man kontrakten som værdiskabende redskab?

Kontakten skal være et værdiskabende og gevinstrelaterende redskab. Det er kernebudskabet, når Rasmus Tønnies fortæller om, hvordan fremtidens kontrakter skal optimeres.
Rasmus Tønnies, Head of Contract & Commercial Management, Rambøll Management Consulting

12:00 Hvordan håndterer man, at lovgivningen ikke følger med?

Teknologien er altså klar. Det er kun reguleringen, der sætter grænserne. Hvordan kan man udnytte teknologien, når lovgivningen spænder ben?
Steffen Hebsgaard Muff, Advokat, NJORD Law Firm

12:30 Frokost og networking

Details

Date:
20 February 2018
Time:
9 h 00 min - 13 h 30 min
Cost:
DKK2995
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.njordlaw.com/da/event/innovation-og-disruption-byggeriet-2/

Organizer

Njord Law Firm
Phone:
+45 33 12 45 22
Email:
copenhagen@njordlaw.com
Website:
https://www.njordlaw.com/da

Venue

Njord Law Copenhagen
Pilestræde 58
København K, 1112 Denmark
+ Google Map
Website:
https://www.njordlaw.com/da