Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Innovation og disruption i byggeriet

20 February 2018 @ 9 h 00 min - 13 h 30 min

DKK2995

Udviklingen inden for ejendomsbranchen og byggeriet går stærkt i disse år, hvor flere led i projekterne optimeres gennem blandt andet automatisering, og der er meget at spare for virksomhederne. Det er dog afgørende for at sikre fremtidens succesfulde investeringer og projekter, at de centrale aktører kender til teknologiens muligheder og baner vejen for ny teknologi.

Den teknologiske innovation af ejendomsbranchen er ikke til at ignorere. Hvis din virksomhed ikke allerede arbejder hen mod en større grad af automatisering eller virtual reality-teknologi, risikerer I at komme bagud i konkurrencen, for udviklingen af automatiserede værktøjer, der kan sikre bedre og billigere byggerier, er langt fremme, ligesom der er et uudnyttet potentiale i smartere samarbejder mellem projektets parter.

Inden 2030 vil vi se de første ejendomme, der bygges med hjælp fra robotter. Automatiseringen vil også i høj grad have overtaget funktioner, som vedrører behandling af data om byggeriet, mens fremdriften overvåges af droner, og data bliver omsat til overskuelige daglige rapporter. Både kvalitetssikringen og den efterfølgende vedligeholdelse er også i høj grad automatiseret eller hjulpet godt på vej af virtual reality (VR). Det frigiver personale til at håndtere projektledelse, relationer og kommunikation, herunder at sikre værdiskabende samarbejder mellem ejendomsbranchens parter.

Indlægsholderne på dagens seminar vil blandt andet svare på følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan den ny teknologi skabe værdi i ejendomsbranchen?
  • Hvordan kan man fremover anvende kontrakten som en værdiskabende faktor?
  • Hvordan implementerer man den ny teknologi i sin forretning?
  • Hvordan udnytter man mulighederne, selv om lovgivningen kan spænde ben?

Læs mere om arrangementet her.

Details

Date:
20 February 2018
Time:
9 h 00 min - 13 h 30 min
Cost:
DKK2995
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://www.njordlaw.com/da/event/innovation-og-disruption-byggeriet-2/

Organizer

Estate More Group

Venue

Njord Law Copenhagen
Pilestræde 58
København K, 1112 Denmark
+ Google Map
Website:
https://www.njordlaw.com/da