Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DanBAN Masterclass

April 19 @ 9 h 00 min - 17 h 00 min

At være business angel og lave aktive investeringer i væk­stvirk­somheder er hverken en let leg eller nogen hokus pokus. Rollen som investor er tvær­ti­mod en pro­fes­sion, der kræver særlig kom­pe­tence og teknik at mestre. I den erkendelse har vi fornø­jelsen af at invitere jer til Mas­terclass af Søren Hougaard d. 19. April 2018 kl. 09.00 – 17.00, et heldagspro­gram i top­klasse for DanBAN medlemmer og poten­tielle, nye og erfarne inve­storer. Arrangementet er gratis for DanBAN medlemmer, og afholdes i forbindelse med lanceringen af Nordic Angel Program by DanBAN.

Masterclassen vil dække temaer som professionen som business angel, planen for entréen i Business Angel branchen, investeringsprocessen (deal flow, screening, værdifastsættelse, Due diligence,investeringsaftalen, modning og exit), samarbejde og resultater. Undervejs vil Søren Hougaard dele ud af erfaringen opnået i virket som engel over et 25 årigt langt forløb.

Program: 

09.00: Registrering og check-in

09.30: Masterclass del l.

  • Professionen og dens kodeks
  • Profil: “Hvilken business angel er du”?
  • Plan  – overvejelser om investeringspolitik og -metode

12.00: Pause og frokost

13.00: Masterclass del ll.

  • Proces – investeringsprocessen a-z
  • Partnerskab – syndikering eller solo?
  • Præstation – hvor sikkert er afkastet?

15.00: Pause

15.20: On the job training – 3 pitches + paneldiskussion.

16.30: Netværk og snacks

Om Søren Hougaard
Søren Hougaard er en af landets mest erfarne og professionelle engle med en længererække af investeringer og exits bag sig.

  • Cand.merc. og MBA fra INSEAD
  • Entrepreneur og virksomhedsejer
  • Investor og bestyrelsesmedlem

Søren er stifter af investeringsvirksomheden AMS Group A/S og er aktiv investor i business angel og venture regi. Søren har i mange år været en nøgleperson i det danske business angel økosystem. På denne masterclass deler Søren ud af sine erfaringer som investor. Søren er også adjungeret professor i Entrepreneurship på CBS og står bag en rækkebøger om venture kapital, iværksætteri og innovation.

I er velkommen til at invitere gæster med / potentielle medlemmer, dog til en pris af 1000DKK. Skriv til Sisse Melsen på sisse@danban.org, hvis I ønsker at invitere én eller flere med, eller hvis der skulle være spørgsmål.

Find også invitationen her.

Details

Date:
April 19
Time:
9 h 00 min - 17 h 00 min
Event Category:

Organizer

DanBAN
Phone:
+45 30225690
Email:
sisse@danban.org
Website:
http://danban.org/

Venue

ØK bygningen
Danske Bank
København, Denmark
+ Google Map